top of page
Blue abstrakta former

LÄS MER OM

Relining Villa

Att avloppet är något som bara ska fungera är en självklarhet för de flesta villaägare. Ett dåligt avlopp kan leda till fukt- och vattenskador. Med relining av villan renoverar vi ert avlopp enkelt och billigt — innan det är för sent.

nsplsh_6374555745374255457a45~mv2_d_3456_5184_s_4_2.webp

Relining i villa – Stockholm

Har er villa avloppsrör som är mer än 30 år gamla? Om avloppet i villan har dålig avrinning, läcker nånstans eller avger dålig lukt så är det troligtvis dags för relining.

För de flesta villaägare är det en självklarhet att avloppet bara ska fungera, och ett dåligt eller gammalt avlopp kan i värsta fall leda till dyra fukt- och vattenskador. Relining är en enklare och billigare lösning på avloppsrenovering än ett traditionellt stambyte, en krånglig process som kräver att man byter ut gamla avloppsrör.

Ett stambyte är för villaägare oftast ett stort ingrepp som kostar mycket tid och genererar dyra räkningar. Ert hem förvandlas till en byggarbetsplats och ni kan i värsta fall inte bo hemma under tiden renoveringen görs. Med relining av er villa i Stockholm slipper ni allt detta.

NFK erbjuder relining i hela Stockholms län, från norr till söder. Vi har vårt kontor i Haninge men finns tillgängliga i hela länet. Vårt mål är att kunna erbjuda snabb och smidig service oavsett var i Storstockholm ni befinner er.

Kontakta oss för en kostnadsfri avloppsfilmning där vi bedömer skick och renoveringsbehov av era rör, och om en relining av er villa är ett lämpligt alternativ.

Fördelar med relining av avloppsrör i villa

Med relining av avloppsrören i er villa tar ni ett klokt beslut för er själva, för villan och för miljön. Fördelarna med relining framför traditionellt stambyte är många — ni sparar inte bara tid utan även kostnad och energi. Ni behöver heller inte flytta ut under tiden vi utför relining i villan, utan ni kan bo hemma som vanligt under tiden.

Relining är dessutom snällare för miljön. Med relining ger vi nytt liv åt gamla rör genom att placera en strumpa i det gamla röret som i sin tur bildar ett nytt självbärande rör med en livslängd på 50 år.

Blue abstrakta former

STORSTOCKHOLM

Här erbjuder vi relining

Stockholm

Botkyrka
✓ Salem
✓ Danderyd
✓ Sollentuna
✓ Ekerö
✓ Solna
✓ Haning

✓ Sundbyberg
✓ Huddinge
✓ Täby
✓ Tyresö
✓ Järfälla
✓ Lidingö
✓ Upplands-bro

✓ Nacka
✓ Vallentuna
✓ Nynäshamn
✓ Värmdö
✓ Österåker

Faktorer som påverkar kostnaden för relining i villa

Hur mycket en relining av er villa kommer att kosta beror på flera faktorer såsom exempelvis renoveringens omfattning och vilket material som används. Eftersom det inte alltid är lätt att uppskatta kostnaden av en avloppsrenovering så erbjuder vi en helt kostnadsfri avloppsfilming där vi går igenom ert avloppssystem och bedömer skicken på era rör. Vid konsultationen binder ni er inte till något utan bestämmer själva vad ni vill göra med informationen som ni får av oss efter filmningen.

Först efter att vi genomfört en kostnadsfri filmning av ert avlopp ger vi ett kostnadsförslag baserat på skick och renoveringsbehov. Alla våra projekt har ett fast pris och vi fakturerar först när jobbet är klart. Och eftersom vår prioritet är att ni ska känna er nöjda och trygga med ert val så får ni dessutom 20 år garanti på utförd relining.

Vill ni veta vad relining i er villa kommer att kosta? Boka en gratis avloppsfilmning hos oss så undersöker vi ert behov av renovering och kommer med ett konkret prisförslag. Väljer ni oss så slipper ni överraskningar och krångel!

Varför välja relining i istället för stambyte?

Stambyte har traditionellt setts som ett stort men nödvändigt ingrepp för alla villaägare förr eller senare. Vid ett stambyte byter man ut stammar och rör mot nya — en process som kräver mängder av tid, pengar och energi och man behöver dessutom oftast flytta ut under tiden. Detta är resurser som man kanske inte alltid har som villaägare med exempelvis heltidsjobb och familj.

Med hjälp av relining kan vi hjälpa er en mycket smartare lösning. Genom att satsa på relining av er villa så slipper ni gå igenom den komplicerade och dyra processen av stambyte men få samma långvariga resultat. Relining är allt det som stambyte inte är — billigt, okomplicerat, snabbt avklarat och ni kommer knappt märka att renoveringen görs. Dessutom är det mycket mer miljövänligt och de nya rören håller i över 50 år.

Ring oss idag!

Få ett nytt avlopp – bo hemma under tiden

Med relining slipper ni allt krångel som stambyte innebär. När vi utför en relining hos er så ska det inte ska märkas. Ni kan med andra ord bo hemma och fortsätta med livet som vanligt under tiden vi renoverar era avlopp.

relining-villa.jpg

LÄS MER

Relining villa Stockholm

Vi har lång erfarenhet av relining och kan därför erbjuda den säkraste tjänsten och produkten inom modern rörinfodring. Vi är mycket kunniga på relining av villafastigheter och arbetar metodiskt och strukturerat för att tillgodose kundens bästa, hela vägen från första mötet till slutbesiktning och överlämning av entreprenaden.

Vårt mål är alltid att leverera den i särklass bästa servicen inom villarelining på marknaden. Med en tydlig arbetsgång säkerställer vi att tidsramarna hålls och att du blir nöjd med din installation. Med vår hjälp slipper du tidsödande och kostsamma stambyten i din villa.

LÄS MER

Så arbetar vi

Vi arbetar alltid hårt för att hela processen ska kännas trygg och smidig för dig under hela reliningprojektet, från första mötet och rörinspektionen och sedan hela vägen till överlämnande av dokumentation.

 

Oavsett om det handlar om hela avloppssystemet i din villa i Stockholm eller ett mindre tomtavlopp står kvalitet alltid i centrum, både i vårt dagliga arbete och på pappret. Till dina nya rör medföljer alltid alla nödvändiga kvalitetsdokument och garantibevis för att försäkra dig om att all information finns nära till hands när renoveringen är klar. Vi slarvar aldrig med dokumentationen när det handlar om relining.

så-jobbar-vi

FAQ

Relining villa Stockholm – frågor och svar

  • Hur lång tid tar en relining?
    Hur lång tid det tar beror på arbetets komplexitet, avloppssystemets storlek och skick. Vanligtvis tar det ca en vecka att renovera ett normalstort system i en villa.
  • Är relining en permanent lösning?
    Ja. Produkten vi använder har gått igenom tester som visar på minst 50 års livslängd.
  • Vilka typer av rör kan relinas?
    Relining kan appliceras på olika typer av rör, inklusive gjutjärn, plaströr, tegel och betongrör.
bottom of page