top of page
om oss

OM OSS

Lär känna oss

Vi erbjuder kunder i hela Stockholms län ett smidigt och miljövänligt alternativ till stambyte helt utan rivning — till branschens bästa priser.

Varmt välkommen till NFK

Stockholms mest engagerade avloppsföretag.

Det finns en bättre lösning på avloppsrenovering än det traditionella stambytet. Ett stambyte blir snabbt till ett övermäktigt projekt som kostar mängder av tid, pengar och energi och det är dessutom dåligt för miljön. 

På NFK utför vi relining som det självklara alternativet till stambyte. Relining är en miljövänlig metod där en strumpa placeras nya rör i gamla avloppsledningar helt utan att något måste rivas. Strumpan bildar ett helt nytt, självbärande rör med en livslängd på minst 50 år. Ni får med andra ord samma långvariga resultat men mycket snabbare, enklare och billigare än vid ett traditionellt stambyte. 

Vi brinner för vårt jobb och vi har lång erfarenhet av relining, bra garantier och ser alltid till att göra vårt yttersta för er som kund. NFK har kontor i Västberga söder om Stockholm men vi finns tillgängliga i hela länet. Vi vill kunna erbjuda snabb och effektiv service oavsett var i Stockholms län ni befinner er. 

Boka en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation med oss så går vi tillsammans igenom ert behov av avloppsrenovering och era förutsättningar för relining. Bestämmer ni er sen för att gå vidare med renoveringen så ser vi till att arbetet utförs snabbt, noggrant — och betydligt mycket billigare än ett stambyte!

08- 710 22 55

Ring oss idag!

Blue abstrakta former

STORSTOCKHOLM

Här erbjuder vi relining

Stockholm

Botkyrka
✓ Salem
✓ Danderyd
✓ Sollentuna
✓ Ekerö
✓ Solna
✓ Haning

✓ Sundbyberg
✓ Huddinge
✓ Täby
✓ Tyresö
✓ Järfälla
✓ Lidingö
✓ Upplands-bro

✓ Nacka
✓ Vallentuna
✓ Nynäshamn
✓ Värmdö
✓ Österåker

bottom of page