top of page
52c460255a0f1dda2034018770703508.jpg

LÄS MER

Vad är relining?

Relining är det moderna, miljövänliga och billiga alternativet till stambyte. Metoden kallas även infodring och de nya, självbärande rören har en livslängd på 50 år.

Med relining slipper ni allt krångel som ett stambyte innebär. Relining, som även kallas rörinfodring, innebär helt enkelt att vi placerar nya rör i era gamla avloppsledningar – helt utan rivning.

En strumpa behandlad med härdplast vrängs in med tryckluft och formar sig efter det gamla röret och bildar ett nytt självbärande rör med en livslängd på 50 år.

Vår relining utförs med Boldan In-House Lining system. Boldan är en av branschens ledande leverantörer inom relining och har all utrustning som krävs vid rörrenovering. Systemet har kompabilitetstestats av Eurofins Expert Service och konstaterats helt täta. All vår personal är utbildad och certifierad i enlighet med Boldans kvalitetskrav.

 

På NFK har vi lång erfarenhet av relining, bra garantier och ser alltid till att göra vårt yttersta för er som kund. Boka en kostnadsfri och förutsättningslös konsultation med oss så går vi tillsammans igenom ert behov av avloppsrenovering och era förutsättningar för relining. Bestämmer ni er sen för att gå vidare med renoveringen så ser vi till att arbetet utförs snabbt, kostnadseffektivt och noggrant.

Blue abstrakta former

Relining istället för stambyte

Stambyte har länge setts som ett stort men nödvändigt ingrepp för alla fastigheter och innebär att man helt byter ut stammar och rör mot nya för att kunna bibehålla ett fungerande avlopp. Det är en krånglig process som kräver mycket tid, pengar, energi och även en hel del rivning. Dessutom behöver man oftast flytta ut ur bostaden under tiden stambyte pågår.

Med hjälp av relining som alternativ för stambyte kan vi erbjuda en mycket bättre lösning utan krångel. Genom att satsa på relining av er fastighet så slipper ni gå igenom den komplicerade och dyra processen av ett stambyte. Relining är billigare, mycket snabbare avklarat och ingen behöver flytta ut under tiden renoveringen pågår. Dessutom är det mycket mer miljövänligt samtidigt som får ni samma hållbara resultat, och de nya rören håller i minst 50 år.

På NFK vill vi att avloppsrenovering ska gå så enkelt till som möjligt. Vi erbjuder marknadens mest prisvärda avloppsrelining kombinerat med ett kundfokus i världsklass. Boka er kostnadsfria avloppsfilmning med oss idag så bedömer vi era förutsättningar för en relining!

lime2176-2000x450.jpg.webp

NFK AB

Varför välja NFK?


En kontaktperson


✓ 
Noggrann dokumentation

✓ 
Fast pris


✓ 
Ansvarsförsäkring

✓ 
20 års garanti på relining


✓ 
Fakturering efter utfört arbete

Hur går relining till?

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning

Vår avloppsexpert filmar era ledningar för att bedöma skick och renoveringsbehov — helt kostnadsfritt och förutsättningslöst. Först därefter tar vi fram ett pris och en tidsplan.

Planering av projekt

Efter filmningen lägger vi tillsammans upp en plan för er avloppsrenovering. Vi beställer material och kontaktar leverantörer för att säkerställa en snabb och smidig relining.

Projektstart

I god tid före er avloppsrenovering kontaktar vi er för ett uppstartssamtal. Vi går noggrant igenom projektet och vad som behöver göras innan vi sätter igång. Väl på plats ser vi alltid till att först skydda golv och väggar ordentligt. 

Slutbesiktning & dokumentation

När renoveringen är klar besiktas hela avloppssystemet med kamera. Vi testar avloppets funktion och upprättar sen ett garantiintyg och en skriftlig rapport. Vi dokumenterar allt på ett USB-minne som ni sen får behålla.

bottom of page