top of page
52c460255a0f1dda2034018770703508.jpg

LÄS MER

Relining – så går det till

kanaltatning-linervent-ventilation-nfk.jpg

01

Kostnadsfri filmning av avloppet

Vi är på plats och filmar dina ledningar för att kontrollera skick och om det finns behov av renovering. Filmningen är kostnadsfri och förutsättningslös. När vi är klara tar vi fram en offert med tidsförslag.

02

Vi planerar ditt projekt

Nu lägger vi upp en plan för relining – givetvis i dialog med dig. Material beställs och leverantörer kontaktas för att arbetet ska fungera på ett tillfredsställande sätt

03

Uppstartssamtal

Innan arbetet med reliningen startar går vi igenom allt som ska göras i ett uppstartssamtal. När vi sedan är på plats börjar vi med att skydda dina golv och väggar ordentligt så att inget ska ta skada.

04

Besiktning och dokumentation

När reliningen är klar besiktar vi avloppet med en speciell kamera. Vi testar avloppets funktion och. Ett garantiintyg upprättas och allt dokumenteras på ett USB-minne som kunder får behålla. Allt ska vara tryggt och säkert för kunden.

VÅRA TJÄNSTER

Relining Fastighet

När en fastighetsägare är i behov av att renovera avloppen är relining ett smidigt och kostnadseffektivt alternativ till ett traditionellt stambyte. Stambyten tar ofta sin tid och kan lätt bli till ett stort projekt som ger problem för såväl boende som fastighetsägare. Med hjälp av relining kan vi skapa ett långvarigt resultat på mycket kortare tid – och dessutom till en betydligt lägre kostnad. Välkommen att boka er kostnadsfria konsultation för relining i din fastighet i Stockholm.

relining fastighet
relining villa
VÅRA TJÄNSTER

Relining Villa Stockholm

För en villaägare är det alltid mycket viktigt att avloppssystemet fungerar – ett dåligt avlopp kan i långa loppet leda till kostsamma fukt- och vattenskador.

 

Vi erbjuder relining i hela Stockholm – en modern, effektiv och fördelaktig lösning när det handlar om avloppsrenovering. Kontakta oss för en avloppsfilmning så tar vi reda på behoven och möjligheterna till relining.

Blue abstrakta former
LÄS MER

Experter på relining i Stockholm

NFK erbjuder tjänster inom relining och avloppsrenovering i hela Stockholms län. Vi levererar alltid snabb och kvalitativ service oavsett var i Stockholms län ni befinner er.

 

Du är välkommen att boka in en konsultation på plats – kostnadsfritt förstås. Vi granskar era avlopp och kan då bestämma om det är lämpligt med relining eller om någon annan åtgärd passar bättre. Vi utför våra tjänster i bostäder, fastigheter eller bostadsrättsföreningar.

bottom of page